03 Aralık 2015 Perşembe 16:27
Malatya Milletvekili Çalık: Dünya Engelliler Günü

Çalık, mesajında, toplumsal hayatta herkesin eşit hak ve fırsatlardan yararlanmasının en temel hak olduğunu belirterek, engelli vatandaşların da kendi kendine yetmeleri ve tüm imkanlardan yararlanmaları gerektiğini belirtti.

AK Parti hükümetlerinin engellilerin ihtiyaç ve taleplerine önem ve öncelik verdiğini kaydeden Çalık, "Hükümetlerimiz döneminde engelli vatandaşlarımıza samimiyetle yaklaşılmış, sorunlarına çözüm üretmeye, onları toplumla kaynaştırmaya, iş gücüne katılmaya, sosyal, ekonomik özgürlüklerini artırmaya yönelik özverili çalışmalar yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

Engellilerin hayatını kolaylaştıracak çok daha büyük adımlar atılacağını belirten Çalık, Dünya Engelliler Günü'nü kutladı.

Son Güncelleme: 03.12.2015 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.