30 Nisan 2015 Perşembe 18:18
Malatya TSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Meclis Başkanı Sami Payza başkanlığında, TSO Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen 8. Ticaret ve Sanayi Şurasına katıldıklarını aktardı.

Toplantıda Malatya ile ilgili sorun ve talepleri ilettiklerini kaydeden Erkoç, Malatya için hayati önem taşıyan kayısının stratejik bir ürün olduğunu belirterek, "2014 yılında yaşanan don olayı dolayısıyla üreticilerin mağduriyetinin giderilmesi adına fındıkta verilen alan bazlı desteğin, kayısıya da verilmesi gerektiğini sayın Başbakan'a ifade ettim. Milli Eğitim ve Milli Savunma Bakanlığı tarafından kayısı alımının hem üreticiyi hem de esnafı rahatlatacağını ve kayısıdaki fiyat istikrarsızlığını ortada kaldıracaktır. Bu da Malatya ekonomimize canlılık getirecektir" ifadelerini kullandı.

Erkoç, ayrıca İstanbul Sanayi Odası'ndan bir heyetin Mayıs ayında Malatya'ya geleceğini belirtti.

Son Güncelleme: 30.04.2015 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.