12 Temmuz 2016 Salı 18:03
Malatya Tso Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'tan Msmmmo'ya Ziyaret

MALATYA  - Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (MSMMMO) Başkanı Nuh Boyraz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza ve Genel Sekreter Abdullah Duran, Boyraz başkanlığındaki MSMMMO yeni yönetimine başarılar diledi.

Erkoç, mali müşavir ve muhasebecilerin iş dünyasının en büyük parçası olduğunu belirterek, "Tüccarların büyümesi ve daha da ilerlemesinde muhasebeciler en büyük etkendir. Devamlı iş dünyasıyla irtibat halindeler. Bu nedenle çok önemli bir meslek koludur. Her iki taraft da tüccar ve sanayicilerimiz için çalışmaktadır." ifadelerini kullandı.

Boyraz da üyelerine en güzel hizmeti vermeye çalışacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Malatya da yaklaşık 600 sicile ulaşmış büyük bir camiayız. Üyelerimizin tamamı üniversite mezunudur. Hemen her esnafın bir mali müşaviri vardır. Bu konuda herkes bir mali müşavirle muhataptır."

Son Güncelleme: 13.07.2016 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.