22 Mart 2016 Salı 11:48
Malatya Vali Kamçı Özel Sporcuları Ağırladı

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Doğu Anadolu Atletizm Şampiyonası Down Kız-Erkek müsabakalarında başarılı sporcuları ağırladı.

Malatya Valiliğince yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun 9-11 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya’da düzenlediği Doğu Anadolu Atletizm Şampiyonası Down Kız-Erkek müsabakalarından derecelerle dönen Senanur Bayrak, Mehmet Karadayı, H. İbrahim Ilkım ve Turan Emre Çelik, antrenörleri ve öğretmenleri Mikail Şimşek, Emrah Alıcı ve Ali Karaca ile Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Kamçı, öğrencilerle sohbet edip, çocuklara boya seti hediye etti.

Down sendromlu bireylerin özel ilgi ve hassasiyet gösterilerek, yetiştirilmesi gerektiğini vurgulayan Kamçı, bu konuda faaliyette bulunan öğretmenlere de ayrıca teşekkür etti.

Öğretmenler de Kamçı'ya destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.03.2016 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.