19 Nisan 2016 Salı 17:43
Malatya Valisi Kamçı, Çeşitli İncelemelerde Bulundu

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, 2. Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden 112 Acil Çağrı Merkezi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü hizmet binaları inşaatında incelemelerde bulundu.

Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali yardımcıları Ömer Dağdeviren, Dr. M. Şamil Horasanlı tarafından inşaat alanında karşılanan Vali Kamçı, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından Kamçı'ya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Müdürlüğü Yatırım İzleme Müdür vekili Mehmet Çolak, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mustafa Şahin, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hamza Demiralp ve yüklenici firma temsilcisi Hakan Tahtalı'nın hazır bulunduğu toplantıda brifing verildi.

Brifingde, 60 bin metrekarelik arazi üzerine 6 bin 625 metrekare inşaat alanı ve bin 656 metrekare oturma alanının yer aldığı projenin 2017 yılı sonunda tamamlanacağı aktarıldı.

İnşaatın şu anda radye temel betonlarının döküldüğü ve bodrum kat perde çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

Projede, açık ve kapalı ambarlar, helikopter pisti gibi tesislerin bulunduğu, binanın bodrum, zemin ve 2 kattan oluştuğu belirtildi.

Vali Kamçı, bina tamamlandığında 112 Acil Çağrı Merkezi, İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün tek çatı altında toplanmış olacağını, konumu itibarıyla karayolu, demiryolu ve havayoluna ulaşım kolaylığının bulunduğu alanda yer almasının büyük avantaj olduğunu kaydetti.

Kamçı, "Proje tamamlandığında ilimize hizmet verecek modern bir merkeze kavuşmuş olacağız." dedi.

Son Güncelleme: 20.04.2016 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.