29 Mart 2015 Pazar 20:07
Malatya Valisi Kamçı'dan sağlık kurumlarına ziyaret

MALATYA (AA) - Malatya Valisi Süleyman Kamçı, kentteki sağlık kurumlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk olarak Malatya İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret eden Kamçı, burada İl Sağlık Müdürü Nail Umay, müdür yardımcıları, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hilmi Ataseven ve hizmet birimleri başkanları tarafından karşılandı.

Umay'dan çalışmaları hakkında bilgi alan Kamçı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Ataseven'e hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar diledi. Ataseven de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Kamçı'ya teşekkür etti.

Daha sonra Malatya Halk Sağlığı Müdürlüğünü ziyaret eden Kamçı, müdürlük binasında incelemelerde bulunarak çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İl Halk Sağlığı Müdürü Kemal Şener, Kamçı'ya halk sağlığını korumak amacıyla risk oluşturan faktörlerle mücadele ettiklerini, bunun yanı sıra Malatya Beydağı Konaklama tesislerinde kalan Suriyeli misafirler içinde sağlık hizmeti verdiklerini aktardı.

Son Güncelleme: 29.03.2015 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.