18 Nisan 2015 Cumartesi 14:41
Malatya Valisi Kamçı'nın eşi Darende'yi gezdi

Malatya Valisi Süleyman Kamçı’nın eşi Ayşe Kamçı, Darende ilçesindeki tarihi ve turistik mekanları gezdi.

Darende’de ilk olarak Abdurrahman Gazi Camii ve Türbesi'ni ziyaret eden Kamçı, daha sonra Somuncu Baba Külliyesi'ne geçti. Külliye hakkında yetkililerden bilgiler alan Kamçı, turizm değerleriyle Malatya’nın gözde mekanlarından birisi olan Darende’de kente gelen yerli ve yabancı turistlerin ağırladığını ve bunun önemli bir değer olduğunu söyledi. 

İlçedeki ziyaretlerinde bir çiftin nikahının kıyılacağını öğrenen Ayşe Kamçı, Funda Pektaş ve Oktay Mutlu çiftinin nikah şahitliğini yaptı. Nikahta "Ömür boyu süreceğine inandığım birlikteliklerine hem tanık olmaktan hem de bunun akdi olan bu cüzdanın alınmasında taraf olmaktan çok mutlu olduğumu bilmenizi isterim” diyen Kamçı, genç çiftin evlenme cüzdanını gelin Funda Pektaş’a verdi.

Kamçı, Darende'de Tohma Kanyonu, Darende Tanıtım Merkezi, Günpınar Şelalesi gibi alanları da gezdi. 

Son Güncelleme: 18.04.2015 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.