13 Temmuz 2016 Çarşamba 13:18
Malatya Valisi Toprak'tan Doğanyol İlçesine Ziyaret

 Malatya Valisi Mustafa Toprak, Doğanyol ilçesini ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Doğanyol Kaymakamı İsmail Toprak ile Doğanyol ilçesine geçen Malatya Vali Toprak, Gökçe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Buradaki çilek yetiştiricisi çiftçilerden ilçede 7-8 ay kadar çilek üretimi yaptıklarını, Valilik ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün bu güne kadar kendilerine olan desteklerinden duydukları memnuniyetlerini ve bu destekler sayesinde pazarlama yapabildiklerini öğrenen Vali Toprak. bu durumun ilçe için sevindirici olduğunu belirtti.

Toprak, üreticilerin ürünlerinin Doğrudan Gelir Desteği kapsamında yer almaması dolayısıyla sıkıntılar yaşadıklarını ve daha geniş pazar payına sahip olmak istediklerini belirtmeleri üzerine Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi ile telefonla görüşerek, konu hakkında detaylı bilgi aldı ve üreticilerin bu sorunlarının çözümü için gerekli talimatları verdi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Toprak, "Biz, sizlerin sorun ve sıkıntılarını çözmek için buradayız, kapılarımız siz hemşehrilerimize her zaman açıktır ve herkes çekinmeden gelerek istek ve sıkıntılarını bizlere, mülki idare amirlerimize iletebilir. Fakat bizlere ulaşamayan vatandaşlarımız da olabiliyor. Onların sorunlarına çözüm bulmak ve taleplerini yerine getirmek için sizlerin yanına kadar gelmekteyiz. Bulunduğumuz makam sizlere hizmet için vardır. Bu anlamda elbette ki sizlere her türlü hizmette bulunacağız." ifadelerini kullandı.

Toprak, daha sonra Kaymakam İsmail Toprak ve Belediye Başkanı Recep Gülbey'i makamlarında ziyaret ederek, brifing aldı.

Vali Toprak, Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini de ziyaret etti.

Son Güncelleme: 13.07.2016 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.