20 Haziran 2016 Pazartesi 17:28
Malatya Yeşilyurt Belediyespor 11 Futbolcuyla Anlaştı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un yardımcı antrenörü Engin Beltekin, iç ve dış transferde şu ana kadar 11 futbolcuyla anlaştıklarını söyledi.

Beltekin, geçen sezon devre arasında takımın başına geldiklerini belirterek, yeni sezon için daha iyi bir ekip yapmak istediklerini, bunun için de çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Beltekin, "İzlemeye aldığımız ve bildiğimiz futbolcular var. Tabi ki istediğiniz her futbolcuyu alamayabiliyorsunuz. Çünkü transferin bütçeyle de ilgisi var. Her şey dışarıdan gözüktüğü gibi olmuyor. Belirli bir bütçe var ve bunu da geçmemek gerekiyor. Cüzi bir maliyetle iyi bir kadro yapmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar iç ve dış transferde 11 futbolcuyla anlaştık. Görüşme içinde olduğumuz futbolcularla da kısa süre içinde anlaşmayı planlıyoruz."

Beltekin, teknik direktör İsmail Tekin'in raporu doğrultusunda transferlerin yapıldığını dile getirerek, "Hedefimiz şampiyonluk, bu doğrultuda da iyi bir kadro kuracağız." dedi.

Son Güncelleme: 20.06.2016 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.