10 Ağustos 2015 Pazartesi 16:00
Malatya'da 29 sanat dalında binlerce kişiye eğitim

MALATYA  - Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezince (MABESEM), 29 sanat dalında binlerce kişiye eğitim verildiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2010 yılında 5 branş ve 75 kursiyerle faaliyetine başlayan MABESEM, bugün 29 alanda binlerce kursiyerle faaliyetlerine devam ediyor.

Merkezde bağlama, bez bebek, çini, diksiyon, ebru, el sanatları, fotoğrafçılık, gitar, grafik tasarım, heykel, hüsnü hat, kara kalem, keman, kil şekillendirme, ney, piyano, pantomim, şan eğitimi, takı tasarım, temel sanat eğitimi, tezhip, tiyatro, yağlı boya, yan flüt, bakır rölyef ve ahşap boyma alanlarında eğitim veriliyor.

Ebru kursuna devam edenlerden Medine Zertürk, 4 yıldır ebruyla uğraştığını ifade ederek, "Ebru sanatıyla hayatın özünü öğreniyorum. İnsan su ve topraktan yaratılmış. Ebru, bunu anlatıyor. Kendi özümüzle uğraşıyoruz. MABESEM'de böyle bir kursun olması beni çok sevindiriyor. Herkese tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.

Malatya'da 29 sanat dalında binlerce kişiye eğitim

Malatya'da 29 sanat dalında binlerce kişiye eğitim

Son Güncelleme: 10.08.2015 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.