22 Ocak 2016 Cuma 14:28
Malatya'da Arazide Kadın Cesedi Bulunması

  Malatya'nın Akçadağ ilçesinde arazide cesedi bulunan Fidan Kaya'nın katil zanlısı tutuklu sanık Şemsettin Özbay'ın yargılanmasına devam edildi.

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, Fidan Kaya'nın babası Bekir, annesi İnsaf ve kardeşi Muhammed Şerif Gökçe ile avukatlar hazır bulundu.

Çantasındaki bıçağı çıkaran anne Gökçe, duruşma salonuna getirilen sanık Özbay'ın üzerine yürüdü. "Seni öldüreceğim" diyen Gökçe'ye müdahale eden polisler, kadının elindeki bıçağı aldı. Mahkeme Başkanı Faruk Fidan da İnsaf Gökçe'yi dışarıya çıkarttı.

Fidan'ın, polisleri, salona girenleri daha dikkatli aramaları konusunda uyarmasının ardından duruşmaya geçildi.

Kaya'nın cesedinin, kesin ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu İstanbul 1. İhtisas Dairesine gönderilmesi kararlaştırıldı.

Fidan, sanık ve avukatına anne İnsaf Gökçe'den şikayetçi olup olmadıklarını sordu. Sanık Özbay ve avukatı şikayetçi olmadıklarını söyledi.

Duruşma, 17 Mart tarihine ertelendi.

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde, 31 Mart 2015'te, Develi Mahallesi'ndeki boş arazide Fidan Kaya'nın (33) silahla vurulmuş, vücudunun bir kısmı yanmış cesedi bulunmuştu. Olayın ardından gözaltına alınan Şemsettin Özbay (49), tutuklanmıştı.

Son Güncelleme: 23.01.2016 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.