11 Nisan 2015 Cumartesi 14:52
Malatya'da balon futboluna yoğun ilgi

MALATYA - Malatya'da bir halı sahada başlatılan balon futbolu yoğun ilgi görüyor.

Halı sahanın sahibi Ömer Faruk Burucu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, balonları Norveç'ten getirdiklerini söyledi.

Balon futboluna olan ilginin her geçen gün arttığını belirten Burucu, "Balon futboluna Malatya'da ilgi çok güzel, tepkiler çok güzel. İlgi her geçen gün artıyor. Balon futbolunu her yaştan insan gelip oynuyor. Oyunun kendisi de her yaş grubuna hitap ediyor" diye konuştu.

Balon futboluyla Malatya'ya ayrı bir renk kattıklarını kaydeden Burucu, "Diğer şehirlerde vardı, biz de Malatya'da olmasını istedik. Malatya'da bir ilki gerçekleştirdik. Açık alanlarda, statlarda, kapalı spor salonlarında, zemini uygun olan her yerde oynatabiliyoruz" ifadesini kullandı.

Balon futbolu oynayan Fatih Eren Metin ise balon futbolunun Malatya'ya getirildiğini duyduklarında ilk önce çok şaşırdıklarını daha sonra arkadaşlarıyla gelip oynamaya karar verdiklerini ve oyunun çok zevkli olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 11.04.2015 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.