12 Şubat 2016 Cuma 18:53
Malatya'da Başarılı Sporculardan Başkan Polat'a Ziyaret

 Yeşilyurtspor Kulübü çatısı altında faaliyetlerine devam eden amatör takımların sporcuları, kazandıkları kupa ve madalyalarla Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti.

Polat'ın makamındaki ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, Yeşilyurtspor'un her branşta başarılı sonuçlar elde eden bir kulüp olduğunu belirterek, verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Polat'a teşekkür etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Pola da kulüp bünyesinde faaliyet gösteren takımların başarılarından gurur duyduklarını belirterek, "Takımlarımızın elde ettiği başarılar hepimizi mutlu etmektedir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sportif faaliyetlere katılımlarını artırmak için büyük bir gayretle çalışan ve bu ortamı hazırlayan kulüp başkanı ve yöneticilerimiz olmak üzere antrenörlerimizi ve sporcularımızı kazandıkları başarılardan ötürü tebrik ediyorum. Emeği geçen tüm kardeşlerimizi kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kulüp sporcuları katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri kupaların yanı sıra üzerinde "Hacı Uğur Polat" yazılı 44 numaralı Yeşilyurtspor formasını Polat'a hediye etti.

Son Güncelleme: 20.08.2016 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.