02 Eylül 2015 Çarşamba 20:28
Malatya'da belediyeler arasında koordinasyon toplantısı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığınca merkez ilçe Belediye Başkanlarıyla koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yatırım ve hizmetlerin planlı ve uyumlu bir şekilde yürütülmesi amacıyla ilgili birimlerin yetkililerinin de katıldığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya'ya hizmet için yola çıktıklarını vurgulayarak, birlikte çalışıp hizmet ürettiklerini belirtti.

Malatya'nın tamamına hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Çakır, "Malatya'nın kalkınması ve daha ileri gitmesi adına merkezdeki uyumlu çalışmanın Malatya'nın tamamını kalkındırma anlamına geldiğine inanıyorum. Bu çalışmalar esnasında diyalog, iş birliği ve planları birlikte yapmak, projeleri birlikte tartışabilmek çok önemli. Çalışmalarda mutlaka çok iyi bir koordinasyonun sağlanması gerekiyor. Özellikle saha çalışmalarında bu daha da önemli hale geliyor. Bu koordinasyon toplantısının birlikte hareket edebilme, proje paylaşımı gibi konulara vesile olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, sahada fiili olarak uyumun gerçekleştirildiğini belirterek, önemli olanın planlamalarda koordinasyonun sağlanması olduğunu bildirdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyelerinin çalışanlarının bir araya gelmesi, bilgi ve fikir paylaşımlarında bulunmalarının çok önemli olduğunu kaydetti.

Son Güncelleme: 02.09.2015 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.