19 Ocak 2016 Salı 20:00
Malatya'da Belediyeye Ait Bir Pikabın Üzerine Kar düştü

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinin Adıyaman sınırına yakın bölgede kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmaya çalışan Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ait bir pikabın üzerine yol kenarında biriken kar kütlesi düştü.

Alınan bilgiye göre, Büyükşehir Belediyesi Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri, Yeşilyurt ilçesinin Adıyaman sınırında bulunan Bürücek Yaylası mevkisindeki mahallelerde kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için çalışma başlattı. Çalışma sırasında ekipteki iş makinelerine mazot götüren pikabın üzerine yol kenarında biriken kar kütlesi düştü.

Kar altında kalan pikaptaki personeller, bölgede çalışma yapan diğer ekiplerin yardımıyla araçtan çıkarıldı. Kurtarılan personellerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ekipler, kent genelinde kar yağışının etkili olduğu yüksek kesimdeki kapanan yolları açmak için çalışmaların sürdürüyor.

Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bürücek'te yol açma çalışmaları yapan ekiplerimizin üstüne yol kenarındakı kar kütlesi düştü. Hamd olsun personellerimiz sağ salim kurtarıldı. Ekmeklerini helal ettirmek için çok zor şartlar altında çalışan her bir arkadaşıma teşekkür ediyorum. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.01.2016 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.