15 Mayıs 2016 Pazar 23:48
Malatya'da Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kutlamaları

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesi, siyah-beyazlı taraftarlarca Malatya'da coşkuyla kutlandı.

Maçın bitiş düdüğüyle kent merkezindeki Kapalı Çarşı üzerinde toplanan çok sayıda siyah-beyazlı taraftar, ellerinde Beşiktaş flamaları ve atkılarıyla kutlama yaptı.

Ellerindeki meşaleleri yakan ve "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratları yapan taraftarlar, daha sonra yürüyüşe geçti. Çok sayıda aracın konvoy oluşturduğu kutlamalarda, taraftarlar yoğun güvenlik önlemleri altında Kanalboyuna kadar yürüdü. Kutlamalara araçlarıyla katılanlar ise kutlamalara korna çalarak destek verdi.

Kutlamalara, kadın ve erkeklerin yanı sıra bazı aileler de çocuklarıyla katıldı.

Öte yandan kent merkezinde Alima Yeni Malatyasporlu taraftarlarla Beşiktaşlılar arasında kısa süreli gerginlik de yaşandı. Polis ekipleri tarafları karşı karşıya getirmemeye çalıştı.

Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kutlamaları

Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kutlamaları

Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kutlamaları

Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kutlamaları

Son Güncelleme: 17.05.2016 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.