05 Mayıs 2016 Perşembe 18:18
Malatya'da 'Betonarme Temeller' Konferansı

Malatya Büyükşehir Belediyesince "Betonarme Temeller" konulu konferans düzenlendi.

Bir oteldeki konferansın açılışında konuşan Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Erol Yiğit, kenti cazibesi ve yaşam standartları yüksek, modern şehir haline getirmek için çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Konferansa katılanlara teşekkür eden Yiğit, "Bu gelişmelerde aktif rol oynayan meslek odalarındaki teknik personeller, kamu kurum ve kuruluşlarında hizmet veren teknik personeller ve mesleğe henüz adım atmış öğrenci kardeşlerimizle gerçekleştireceğimiz bu çalışma bizim açımızdan büyük önem taşımaktadır." ifadelerini kullandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim üyesi Prof .Dr. Zekai Celep, sinevizyon eşliğinde zemin gerilmeleri kontrolü, temel kesit ve oturma hesapları, zeminin emniyetli taşıma gücü, zemin yatak katsayısı gibi konularda bilgiler verdi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun ve İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinin katıldığı konferansta, Celep, soruları da yanıtladı.

Son Güncelleme: 06.05.2016 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.