24 Mayıs 2016 Salı 15:48
Malatya'da 'Boğulmama Bilinci Ve Su Dünyası' Projesi Seminerleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Valiliği işbirliğile yürütülen 'Boğulmama Bilinci ve Su Dünyası' projesi kapsamında vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim seminerler düzenleniyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, özellikle son yıllarda yaz aylarında hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği, buna bağlı olarak da akarsu, göl, gölet ve barajlarda boğulma vakalarındaki ciddi artış nedeniyle, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından bilinçli bir nesil yetiştirmek amacıyla öğrencilere yönelik eğitim seminerleri veriliyor.

Bu kapsamda, Doğanşehir Anadolu, Sürgü, Polat, Akçadağ Fatih Fen, Kale İzollu, Yazıhan Anadolu, İbn-i Sina Anadolu ve Mesleki Teknik Lisesi öğretmen ve öğrencilerine yönelik eğitimler verildi.

Eğitimler sırasında itfaiyeciler katılımcılara, baraj, gölet ve akarsulara girilmemesi, girilmesi durumunda ise nelere dikkat etmeleri gerektiği ve boğulan kişiler karşısında ne yapmaları gerektiği konularında bilgiler verdi.

Son Güncelleme: 24.05.2016 18:31
Anahtar Kelimeler:
MalatyaPROJESeminer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.