20 Haziran 2016 Pazartesi 17:13
Malatya'da Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri Yapıldı

Malatya'da, Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen 2016 yılı bölgesel gelişim seminerinin bir ayağı Malatya'da gerçekleştirildi.

Malatya ve Adıyaman’dan UEFA Pro Lisans belgesi bulunan antrenörlerin dışında kalan tüm antrenörlerin katıldığı seminer, İnönü Üniversitesi BESYO Konferans Salonu’nda yapıldı.

TFF Eğitmeni Muammer Birdal, burada yaptığı konuşmada, iki yılda bir seminerlerin düzenlendiğini belirterek, antrenörlere katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

TÜFAD Malatya Başkanı Nihat Bayındır ise semineri yoğun bir katılımla gerçekleştirdiklerini ifade ederek, antrenörlerin seminerle bilgilerini güncellediklerini kaydetti.

Seminere, Malatya ve Adıyaman'dan katılımın olduğunu aktaran Bayındır, "Malatya ve Adıyaman'daki arkadaşlarımızla profesyonel takımlara talip olduğumuzu ve buralarda her zaman başarıyı yakalayabilecek donanımda arkadaşlarımızın var olduğunu bir kez daha teyit ettik. Bu anlamda profesyonel yöneticilerin kendi değerlerine sahip çıkmaları noktasında bir adım atmalarını bekliyorum. İnşallah iyi şeyler olur." diye konuştu.

Malatya'da Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri Yapıldı

Malatya'da Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri Yapıldı

Son Güncelleme: 20.06.2016 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.