18 Ocak 2016 Pazartesi 10:44
Malatya'da Çakır Yeni Nikah Sarayında İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni nikah sarayında incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, Büyükşehir Belediyesi tarafından Fahri Kayahan Bulvarı'nda 20 dönümlük bir alan üzerinde inşa edilen yeni nikah sarayında çalışmaların tamamlandığını belirtti.

Çakır, Büyükşehir Belediyesince Malatya'ya kazandırılan örnek projelerden birinin de yeni nikah sarayı olduğunu vurgulayarak, "Yapılan bu tür eserler Malatya'ya hem mimari, hem de simgesel olarak ayrı bir güzellik katıyor. Nikah sarayımız, vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacı düşünülerek projelendirildi. Şu anda devam eden otopark ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla burası bölgeye ayrı bir güzellik katacak" ifadelerini kullandı.

Yapının 10 milyon liraya mal olduğuna dikkat çeken Çakır, şunları kaydetti:

"Nikah sarayımızda bin 300 metrekarelik çeşitli ikramların da yapılabileceği büyük bir nikah salonumuz bulunuyor. Bu salonumuzun haricinde 300 metrekarelik biri normal, diğeriyse konferans solanu olarak da kullanılabilecek iki salonumuz daha mevcut. Ayrıca sade nikahlar içinse iki nikah odası bulunuyor."

Bölgeye Malatyalıların birçok ihtiyacına cevap verecek bir mekan kazandırdıklarını kaydeden Çakır, "Nikah salonlarının haricinde 8 dükkan, bir kafeterya ve otoparkın bulunduğu proje kapsamında vatandaşlar, diğer günlerde de zaman geçirip alışveriş yapma imkanına kavuşmuş olacak" açıklamasında bulundu.

Çakır, daha sonra Nikah Sarayı'nın yanındaki taksi durağına uğrayarak esnaflarla bir süre görüştü.

Son Güncelleme: 18.01.2016 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.