11 Eylül 2015 Cuma 20:43
Malatya'da cami temizliği

 Battalgazi Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan camilerin temizliği yapılıyor. 

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaklaşan Kurban Bayramı öncesi camilerde temizlik çalışması başlattı.

Bu güne kadar 35 caminin temizliği yapılırken ilçe genelinde bulunan diğer camilerin temizlenmesine yönelik çalışmalar da devam ediyor.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a yapılan hizmetten dolayı teşekkür eden cami cemaati, camilerin belirli periyotlarla temizliğinin sürekli yapılmasını beklediklerini ifade etti. 

Şık Şık Caminde yapılan temizlikten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Dörtyol esnaflarından Ragıp Büyükpolat, camilere yönelik yapılan temizlikten dolayı memnun olduklarını belirterek, "Yapılan bu temizliği takdirle karşılıyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Belli aralıklarla yapılması bizleri son derece memnun edecektir. Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.09.2015 20:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.