08 Nisan 2016 Cuma 15:03
Malatya'da Çocuklar Haklarını Resmetti

Malatya Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinasyonunda Malatya Çocuk Hakları İl Komitesince düzenlenen çocukların haklarını resimlere yansıttığı sergi açıldı.

Bir alışveriş merkezindeki serginin açılışına Aile ve Sosyal Politikalar il Müdür vekili Cevdet Tatar ile eski Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ve resimleri sergilenen öğrencilerle veliler katıldı.

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Cevdet Tatar, açılışta yaptığı konuşmada, çocukların "Yaşama ve Gelişme, Katılım, Özel Yaşamın Gizliliği, Eğitime Erişim gibi haklarını resmettikleri serginin Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı merkez okullar arası yarışmada derece alan çocukların resimlerinden oluştuğunu söyledi.

Kurdele kesilerek açılışı gerçekleştirilen sergide, konuklar resimleri inceledi.

Açılışın ardından derece giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Son Güncelleme: 08.04.2016 19:19
Anahtar Kelimeler:
MalatyaResim Sergisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.