30 Mayıs 2016 Pazartesi 14:53
Malatya'da El Emeği Göz Nuru Sergisi Düzenlenecek

Malatya Kültür AŞ Genel Müdürü Sabri Akın, 1-4 Haziran'da "El Emeği Göz Nuru Sergisi ve Öğrenme Şenliği" düzenleneceğini bildirdi.

Akın, Malatya Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısına, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek El Emeği Göz Nuru Sergisi ve Öğrenme Şenliği’nde bir yıl boyunca kurs merkezlerine gelen kursiyerlerin yaptıkları eserlerin sergileneceğini söyledi.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün de sergiye destek verdiğini aktaran Akın, serginin 1 Haziran'da Büyükşehir Belediyesi yanındaki fuar alanında açılacağını belirtti.

Sergide yaklaşık 120 stantta 200 kursiyerin yaptığı eserlerin beğeniye sunulacağını kaydeden Akın, "Geçen yıl ‘El Emeği Göz Nuru’ sergimizi ilk kez yapmıştık. Bu yıl bunu biraz daha genişleterek ‘El Emeği Göz Nuru Sergisi ve Öğrenme Şenliği’ olarak yapacağız. Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı semt konaklarındaki ve Halk Eğitim Merkezlerindeki kursiyerlerin yapmış olduğu çalışmalar sergilenecek." diye konuştu.

Akın, temel hedeflerinin kurs merkezlerindeki kursiyerlere ekonomi anlamında katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Malatya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Akgün ise Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 13 halk eğitim merkezi, 8 meslek lisesi ve bir çıraklık okuluyla fuara katılacaklarını belirterek, bütün Malatyalıları fuara davet etti.

Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Mükremin Yağbasan da geleneksel hale getirdikleri El Emeği Göz Nuru Sergisi'ni öğrenme şenlikleriyle birleştirerek devam ettireceklerini söyledi.

Malatya'da El Emeği Göz Nuru Sergisi Düzenlenecek

Malatya'da El Emeği Göz Nuru Sergisi Düzenlenecek

Malatya'da El Emeği Göz Nuru Sergisi Düzenlenecek

Son Güncelleme: 31.05.2016 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.