02 Eylül 2015 Çarşamba 19:30
Malatya'da engelli kadınlara mesleki eğitim verilecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR işbirliğiyle başlatılan mesleki eğitimler kapsamında engelli kadınlara yönelik "Çeyiz Ürünleri Hazırlama" kursu açıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından üç semt konağı ile sağlık ve sosyal hizmetler dairesi engelliler koordinasyon şube müdürlüğüne bağlı Engelliler Merkezi’nde İŞKUR işbirliğiyle düzenlenen mesleki eğitimler programı devam ediyor.

Program kapsamında yürütülen "Engelliler Merkezi’nde Çeyiz Ürünleri Hazırlama" kursuna katılan kadınlara kurs süresince ücret verilecek.

Kursta, görme engelli, ortopedik engelli ve zihinsel engelli olmak üzere 12 kursiyer usta öğreticiler nezdinde meslek öğreniyor. 

Üç aylık kurs sonunda elde edilen ürünler düzenlenecek sergiyle görücüye çıkarılacak.

Son Güncelleme: 02.09.2015 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.