01 Ağustos 2016 Pazartesi 15:43
Malatya'da Görme Engellilere Yönelik Kur'an-ı Kerim Kursu

 Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve Malatya İl Müftülüğü iş birliğinde görme engellilere yönelik Kur'an-ı Kerim kursu açıldı.

Kent Konseyi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Seyit Soner Yılmaz, çalışma gurubu olarak engellilere yönelik hizmetlerinin devam ettiğini belirtti.

Engellilerin talepleri doğrultusunda Malatya İl Müftülüğüyle Kur'an-ı Kerim kursu açtıklarını aktaran Yılmaz, yetkililere teşekkür etti.

Kurs öğretmeni Mehmet Nuri Duran ise görme engellilerin toplumun ortak değeri olduğunu aktararak, "Müftülük olarak çocuklarımız görmüyor diye biz de onları görmemezlikten gelemezdik. Bu nedenle okullar kapandıktan sonra yaz Kur'an kursumuzu açtık. Kursa katılım oldukça iyi ve çocuklarımız çok gayretliler onlara bu imkanı sağlayan Kent Konseyi Genel Sekreterliğine ve Malatya İl Müftülüğüne teşekkür ediyorum." ifadelerini kulandı.

Son Güncelleme: 01.08.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.