22 Mayıs 2016 Pazar 14:18
Malatya'da Haşereyle Mücadele Çalışmaları

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Selahattin Özay ve müdürlük çalışanları, haşereyle mücadele konusunda fikir alışverişinde bulunmak üzere Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, haşereyle mücadelede etkin bir çalışma sergileyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, komşu il belediyeleri tarafından da örnek alınıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya katılan Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Özay, Malatya Büyükşehir Belediyesinin haşereyle mücadele konusunda yaptıkları çalışmaları takip ettiklerini ve daha etkin mücadele konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunmaya devam edeceklerini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürü Şaban Aşıcı da haşereyle mücadele konusunda Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile istişareye devam edeceklerini kaydetti.

Toplantıda Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından haşereyle mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sinevizyon eşliğinde anlatıldı. Sunum sırasında kimyasal mücadelenin yanı sıra biyolojik mücadele, mekanik-fiziksel mücadele ve kültürel mücadele hakkında bilgiler verildi.

Malatya'da Haşereyle Mücadele Çalışmaları

Malatya'da Haşereyle Mücadele Çalışmaları

Son Güncelleme: 22.05.2016 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.