27 Nisan 2015 Pazartesi 13:08
Malatya'da haşereyle mücadele konferansı düzenlenecek

Malatya'da haşereyle mücadele konferansı düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, haşereyle daha etkin mücadele konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda program düzenleneceği bildirildi.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürlüğü'nün, sürdürülen ilaçlama çalışmalarından istenilen sonucun alınması için vatandaşları bu konuda bilgilendirecekleri kaydedilen açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürlüğü tarafından haşereyle entegre mücadele yöntemlerinden biri olan 'kültürel önlemler' çerçevesinde vatandaşları bilgilendirmek amacıyla, veteriner hekim Muhammed Küfrevi'nin konuşmacı olarak katılacağı 'Halk Sağlığı Alanında Haşere ile Mücadele" konulu konferans düzenlenecek" ifadeleri kullanıldı.

Yarın gerçekleştirilecek konferansa tüm Malatyalıların davetli oldukları belirtildi. 

Son Güncelleme: 27.04.2015 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.