11 Nisan 2015 Cumartesi 14:50
Malatya'da 'İmam Hatipliler Siyasilerle Buluşuyor' paneli düzenlendi

MALATYA - Malatya'da "İmam Hatiplerin Dünü, Bugünü, Yarını, İmam Hatipliler Siyasilerle Buluşuyor" konulu panel düzenlendi.

Malatya İmam Hatipliler Derneğince Malatya Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen panel, Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin okunmasıyla başladı.

AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Öner Özer, panelde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu anımsattı.

Özer, AK Parti hükumeti döneminde meslek liselerine uygulanan kat sayı uygulamasını kaldırıldığını hatırlattı.

Panele, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili adayı Arif Yıldız, Halkların Demokratik Partisi Malatya İl Başkanı Hasan Şahin ve Hür Dava Partisi Malatya İl Başkan Vekili Hayrettin Tokat konuşmacı olarak katıldı.

Panelde, imam hatip liselilerin geçmişte yaşadığı sıkıntılar ve bugünkü sorunları ele alındı. 

Son Güncelleme: 11.04.2015 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.