22 Şubat 2016 Pazartesi 20:53
Malatya'da 'İstirahat Ve Eğlence Yerlerinde' Asayiş Uygulaması

 Malatya'de polis ekiplerince kent merkezindeki umuma açık "istirahat ve eğlence yerlerinde" genel güvenlik ve asayiş uygulaması yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Kernek Mahallesi Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi üzerinde gerçekleştirilen uygulamada, 4 iş yerinin canlı müzik ruhsatı olmadan müzik yaptığı, 4'ünün nargile sunum belgesi bulunmadan nargile sunduğu, 1 iş yerinin kapalı alanında sigara içildiği, 4 iş yerinde 12 çalışanın sigorta kaydının bulunmadığı tespit edildi.

Bir iş yerinde müşteri olarak bulunan bir şahıstaki kuru sıkı tabancaya el konuldu.

Başka bir iş yerinde bir kişinin üzerinde ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait dört fişek bulunarak el konuldu. Bu kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Genel güvenlik ve asayiş uygulaması kapsamında 312 kişi incelendi, 2 kişinin aranan şahıslardan olduğu belirlendi, bu şahıslar hakkında gerekli işlem yapıldı.

Son Güncelleme: 23.02.2016 08:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.