11 Kasım 2016 Cuma 18:03
Malatya'da İtfaiye Ekiplerinden Öğretmenlerle Tatbikat Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, personellere yönelik eğitim çalışmalarını yoğunlaştıran Malatya Büyükşehir Belediyesi, kendi personelinin yanı sıra diğer kamu kurum ve kuruluş personellerine yönelik de eğitim çalışmaları gerçekleştiriyor.

Merkezin yanı sıra kırsal ilçeler ile mahallelerde de sık sık uygulamalı eğitimler veren İtfaiye Daire Başkanlığı, Milli Eğitim İl Müdürlüğü bünyesindeki öğretmenlere Yangın Güvenliği Eğitimi vererek, tatbikatlar gerçekleştirdi.

Ekim ayı içerisinde verilen Yangın Güvenliği Eğitimi ve Tatbikatına 280 dolayında öğretmen katıldı, söz konusu eğitim ve tatbikatlar kasım ve aralık ayı boyunca devam edecek.

Verilen eğitimler çerçevesinde öğretmenlere yangın durumundaki sorumlulukları yangın söndürme tüpü kullanımı ve yangına ilk müdahale hakkında bilgiler verildi.

Son Güncelleme: 11.11.2016 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.