14 Haziran 2015 Pazar 23:52
Malatya'da Jandarma teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü

MALATYA - Malatya'da, jandarma teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. 

İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Aksoy, burada yaptığı konuşmada, kurulduğu günden bu yana yüce millete ve güzel vatana sadakatle hizmet eden jandarma teşkilatının, 176'ncı kuruluş yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu, heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

176 yıllık köklü tarihiyle Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşundan bugüne kadar yüce milletin engin sevgi ve güvenine mazhar olduğunu belirten Aksoy, "Milletimizin huzur ve güveni ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun takdirini kazanmıştır. Jandarma Genel Komutanlığı personeli olarak bizler, ulusumuzun bize olan bu teveccühünün bilincinde hareket ederek, var olan güven ve sevgi bağını korumak, perçinlemek ve daha da güçlendirmek azmindeyiz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından, İl Jandarma Komutanlığının narkotik, bomba, mayın, uyuşturucu ve kaçak tütün arama köpekleri "Duyar, Verim, Hasar ve Ağır" gösteri yaptı. 

Törene, Malatya Valisi Süleyman Kamçı da katıldı. 

 

Malatya'da Jandarma teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü

Malatya'da Jandarma teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü

Malatya'da Jandarma teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü

Son Güncelleme: 03.09.2016 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.