26 Mart 2016 Cumartesi 17:43
Malatya'da Judo: Yıldızlar Grup Müsabakaları

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce 17 ilden ekiplerin katılımıyla düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Grubu Bayan ve Erkek Judo Grup müsabakaları Malatya'da başladı.

Tecde Spor Salonu'ndaki karşılaşmalara, Adana, Batman, Bayburt, Bitlis, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Iğdır, Kilis, Mardin, Rize, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van ilerindeki okullardan 130 sporcu katıldı.

Açılış töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yeşilyurt Şube Müdürü Mehmet Özgül, yarışmaya katılan bütün sporcu ve antrenörlere başarılar diledi.

Judo Federasyonu Teknik Kurul üyesi Muhammet Çolak ise bu tür yarışmalar yapılmasının önemli olduğunu belirterek, özellikle okul yarışmalarının alt yapının güçlenmesi için önemli müsabakalar oluşturduğunu söyledi.

 

Son Güncelleme: 26.03.2016 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.