30 Mayıs 2016 Pazartesi 17:28
Malatya'da Kadınlara Trikotaj Kursu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde açılan trikotaj kursu, ev kadınlarına meslek edindiriyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özalper Semt Konağı'nda 2 yıldır devam eden trikotaj kursu, özellikle ev hanımlarından büyük ilgi görüyor. 10 trikotaj makinesinin sürekli olarak kullanıldığı kursta kendi ailesinin giyim ihtiyaçlarını karşılayan da ürettiklerini satarak ev ekonomisine gelir sağlayan da var.

Gördüğü yoğun ilgi üzerine Çarmuzu-Kiltepe Semt Konağı'nda da açılan kursta üretilen ürünler, her dönem sonunda düzenlenen sergiyle görücüye çıkıyor.

Semt konağının mahalleye çok faydalı olduğunu belirten kursiyerler, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 31.05.2016 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.