27 Ocak 2016 Çarşamba 15:23
Malatya'da Kaybolan İtfaiye Eri Bulundu

  Malatya'nın Darende ilçesinde iki gündür kendisinden haber alınamayan Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende İtfaiye Amirliğinde görevli itfaiye eri Ahmet Turan Sönmezler, bulundu.

Alınan bilgiye göre, ailesinin kendisinden haber alamayarak polise kayıp başvurusu yaptığı Sönmezler, önceki Malatya'ya gitti ve geceyi Malatya Öğretmenevi'nde geçirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sönmezler'in dün bir otobüsle Adana'ya gittiğini belirledi.

Adana Öğretmenevi'nde kaldığı tespit edilen Turan Sönmezler, sabah saatlerinde polis ekiplerince buradan alınarak polis merkezine götürüldü.

Sönmezler, polise borçları olduğunu belirterek, bu nedenle sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade etti. Sönmezler, ilçeden uzaklaşmak için Adana'ya gittiğini kaydetti.

Sönmezler, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Polis ekiplerince Turan Sönmezler'in ailesine de bilgi verilerek, kendisinin Adana'da ve sağlık durumun iyi olduğu belirtildi.

Sönmezler, ekmek almak üzere markete gitmiş, ekmeği oğluyla eve göndermiş, daha sonra kendisinden haber alınamamıştı.

Son Güncelleme: 27.01.2016 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.