10 Mayıs 2016 Salı 11:47
Malatya'da Kitap Toplama Kampanyası

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezi tarafından düzenlenen kitap toplama kampanyası kapsamında temin edilen kitaplar okullara hediye edildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, toplanan kitapların bir bölümünün daha önce Taştepe Mahallesi'ndeki 100. Yıl İmam Hatip Ortaokulu'na hediye edilmesinden sonra diğer kitaplar da Görgü Ortaokulu'na hediye edildi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Aile ve Sosyal İşler Şube Müdürü Gülay Zengin, kitapların teslim töreninde yaptığı konuşmada, en güzel hediyenin kitap olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Zengin, "Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezince düzenlenen kitap toplama kampanyası ile topladığımız kitapları okullarımıza hediye ettik. Bağışçılarına teşekkür ediyoruz. İnşallah, öğrencilerimiz kitaplardan istifade ederler. Böylece bir nebze de olsa kendilerine katkı sunmuş oluruz." ifadelerini kullandı.

İçerisinde ansiklopedi gibi çok sayıda kaynak eserin bulunduğu kitaplar, okul idarecileriyle kütüphaneye yerleştirildi.

Son Güncelleme: 12.05.2016 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.