10 Temmuz 2015 Cuma 23:07
Malatya'da köprü, menfez ve taş duvar yapımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol çalışmaları kapsamında köprü, menfez ve taş duvar yapıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye, ulaşım açısından tehlike arz eden noktalarda köprüler, sulama kanallarının geçtiği yollarda yeni menfezler ile heyelan tehlikesi olan noktalarda da taş duvar örme işleri yapıyor. Bu kapsamda, Darende'nin Kılıçbağ ve Ayvalı mahalleleri ile Hekimhan'ın Kurşunlu Mahallesine köprüler yapıldı.

Battalgazi ilçesinde yol güzergahında bulunan sulama kanallarının üzerindeki menfezleri genişleten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kale ilçesinde Bent, Kumluyazı ve Kale mahallelerinde sürdürdüğü taş duvar örme işlerini de tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi, yeni planlamalar çerçevesinde Arapgir, Arguvan ve Pütürge ilçelerine de fizibilitesi gerçekleştirilen noktalara köprü ve menfezler yapacak. Diğer ilçelerde saha taraması yapılmaya da devam ediyor. 

Son Güncelleme: 10.07.2015 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.