17 Şubat 2016 Çarşamba 14:23
Malatya'da Kursiyerlerden 'Yağlı Boya Ve Karakalem Sergisi'

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM) kursiyerlerinin hazırladığı eserler "Yağlı Boya ve Karakalem Sergisi"nde beğeniye sunuldu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklama göre, MABESEM'in açtığı kurslar vatandaşlardan ilgi görüyor. Merkezde bazı kurslar yoğun talep dolayısıyla dönüşümlü veriliyor.

Farklı branşlarda 30 kursun açıldığı MABESEM'de resim kursuna devam edenlerce yapılan eserler, Sanat Merkezi'nde sergilendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da sergiyi gezerek, resim atölyelerinde inceleme yaptı.

Kursiyerlerin çizdiği karakalem ve yağlı boya tablolarının bulunduğu sergiyi gezen Çakır, tablolar arasında bulunan kendisinin resmedildiği karakalem çalışmasına da inceledi.

Tabloları ve sergiyi beğendiğini belirten Çakır, serginin ardından resim atölyelerinde kursiyerlerle sohbet etti. Çakır'a sergi gezisinde Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, ilgili daire başkanı ve şube müdürleri de eşlik etti.

Resim öğretmeni Sevilay Güvercin, karakalem kursuna büyük ilgi olduğunu belirterek, hafta içi 25, hafta sonu 20 kursiyere eğitim verdiklerini aktardı.

Sergi, 2 hafta süreyle açık tutulacak.

Son Güncelleme: 17.02.2016 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.