26 Ocak 2016 Salı 17:18
Malatya'da, 'Mesleki İş, Eğitim, Değişim Ve İletişim' Semineri

  Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), "Mesleki İş Eğitim, Değişim ve İletişim" konulu seminer verdi.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılı hizmet içi eğitim programı kapsamında "Mesleki İş Eğitim, Değişim ve İletişim" konulu seminer düzenlendi. Eğitim uzmanı Nurullah Sarımermer tarafından verilen seminer 15 gün sürecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MASKİ’nin, eğitim konusunda da başarılı çalışmalara imza attığını belirtti.

Eğitimde alınacak en küçük bilginin ileride işlerine yarayacağını kaydeden Çakır, MASKİ'de olduğu gibi diğer birimlerinde de benzer programlara devam edeceklerini vurguladı.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir de elde edebilecekleri her türlü eğitimin, hayatlarında değişimler yaşanmasına vesile olacağını kaydetti.

 

Son Güncelleme: 26.01.2016 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.