23 Aralık 2015 Çarşamba 21:33
Malatya'da Mevlid kandili

 Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Malatya Gençlik Merkezi'nin Gençlik Liderleri üyeleri, Mevlid kandili dolayısıyla Hacı Yusuf Taş camisinde vatandaşlara lokum ve gül suyu ikram etti.

Gençlik Liderleri ve merkezi üyesi gençler, ikindi namazının ardından cami avlusunda vatandaşlara lokum ile gül suyu dağıttı.

Üyelerden Enes Kahveci, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Malatya Gençlik Merkezi'nin Gençlik Liderleri ve gençleri olarak, gönüllülük esasıyla milli, manevi ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla Mevlid Kandili'nde 15 kilo lokum dağıttıklarını belirtti.

Düzenledikleri etkinlikle gençlere peygamber sevgisi aşılamak istediklerini dile getiren Kahveci, kandilin rahmet, ve bereket getirmesini diledi.

Son Güncelleme: 23.12.2015 21:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.