20 Ağustos 2015 Perşembe 12:50
Malatya'da muhtar ve imamlara yangın eğitimi verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesince, muhtar ve imamlara yangın eğitimi verildi

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya genelinde ilçeler bazında başlatılan yangın ve deprem eğitimleri devam ediyor.

İlki Kale İlçesi’nde düzenlenen yangın ve deprem eğitimi, merkez Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde de verildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde görevli imamlar ile Battalgazi İlçesi muhtarları için ayrı ayrı eğitimler gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’ndaki eğitime Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde cami ve Kur’an kurslarında görevli yaklaşık 300 imam katıldı. Katılımcılara, depremler, yangın bilgisi, yangın çeşitleri ve müdahale yöntemleri anlatıldı. Katılımcılara ayrıca eğitici özellikli boyama kitapçığı, el broşürü ile yangından korunma el kitapçığı hediye edildi.

Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitime de Battalgazi ilçesinden 82 mahalle muhtarı katılırken, muhtarlara yangınla ilgili konular anlatılarak, kitapçık ve broşürler dağıtıldı.

Son Güncelleme: 20.08.2015 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.