08 Şubat 2016 Pazartesi 14:13
Malatya'da Öğrencilere Süt Dağıtıldı

 Malatya'da Okul Sütü Programı kapsamında öğrencilere süt dağıtıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından uygulanan Okul Sütü Programı çerçevesinde, kentte hafta içi 3 gün, 422 okuldaki 63 bin 342 öğrenciye 3 milyon 40 bin 464 süt dağıtılacak.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Sümer İlkokulunda düzenlenen törene katıldı.

Kamçı, öğrencilere süt ve Malatya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan ilkokul öğrencilerine yönelik "Malatya dersi" kitabını dağıttı.

Kamçı, yaptığı konuşmada, öğrencilere süt dağıtılmasının önemli bir hizmet olduğunu söyledi.

Süleyman Kamçı, "Malatya dersi" kitabını sadece iki sınıfa dağıttıklarını belirterek, gelecek eğitim-öğretim yılındayse tüm ilkokullara bu kitabı vereceklerini kaydetti.

Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi de katıldı.

Son Güncelleme: 08.02.2016 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.