12 Şubat 2016 Cuma 18:53
Malatya'da Suriyeli Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

 Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kültürel ve eğitim faaliyetlerine devam eden Dilek Yeşil Konak Eğitim Merkezinde eğitim gören Suriyeli 33 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı.

Yeşilyurt Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeşilyurt Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Malat Ya Şam Derneği organizasyonunu ile kentte misafir edilen Suriyeli öğrencilere kalem, defter ve kalemlik yardımında bulunuldu.

Dilek Yeşil Konak Eğitim Merkezine giden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ateş, Malat Ya Şam Derneği Başkanı Ahmet Notuf, Suriyeli çocukların ders gördüğü sınıfı ziyaret etti.

Dilek Yeşil Konak Eğitim Merkezinde kendileri için özel olarak açılan sınıfta derslerine devam eden Suriyeli 33 öğrenciye kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

Suriyeli öğrencilerin eğitim gördüğü sınıfı ziyaret ederek öğretmenlerden dersler hakkında bilgi aldıktan sonra öğrencilere kırtasiye malzemelerini teslim eden Şahin, Suriyeli öğrencilerin eğitimlerine devam etmeleri için çaba harcadıklarını belirtti.

Son Güncelleme: 12.02.2016 19:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.