13 Temmuz 2015 Pazartesi 16:51
Malatya'da tayinleri çıkan vali yardımcısı ve kaymakamlara iftar

MALATYAMalatya'da tayinleri çıkan vali yardımcısı ve kaymakamlar için iftar verildi.

Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir otelde düzenlenen iftar programında konuşan Malatya Valisi Süleyman Kamçı, tayin edilen vali yardımcısı ve kaymakamlara hizmetleri için teşekkür etti, mülki idare amirlerine yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diledi.

Vali yardımcıları ve kaymakamlar adına konuşan Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, Malatya'da çok güzel günler geçirdiğini belirtti.

Kamu hizmetlerinin doğru ve düzenli yürütülmesi için elinden gelen tüm çabayı gösterdiğini bildiren Sait Kurnaz, diğer vali yardımcısı ve kaymakamların da aynı hassasiyetle çalıştığına inandığını kaydetti.

Kamçı, vali yardımcılarına ve kaymakamlara paket verdi.

Malatya vali yardımcıları Ahmet Sait Kurnaz Ankara Vali Yardımcılığına, Latif Memiş Sakarya Vali Yardımcılığına, Abdullah Abid Öztoprak Kalecik Kaymakamlığına, Akçadağ Kaymakamı Ramazan Keskin Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne, Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş Siirt Vali Yardımcılığına, Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban Espiye Kaymakamlığına, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar Ağrı Vali Yardımcılığına, Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu Kovancılar Kaymakamlığına, Yazıhan Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir Erzurum Vali Yardımcılığına ve Doğanyol Kaymakamı Serdar Karal da Özalp Kaymakamlığına atanmıştı.

Son Güncelleme: 13.07.2015 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.