21 Temmuz 2016 Perşembe 12:08
Malatya'da Tekiler Devam Ediyor

Malatay'da Memur Sendikaları Konfederasyonu Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber Sen) Malatya Temsilciliği üyeleri, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Merkez PTT önünde toplanan üyeler adına konuşan Birlik Haber Sen Malatya Temsilcisi Muhammet Şahiner, darbelerin cinayet, vatana, millete ihanet olduğunu söyledi.

Bugüne kadar hiçbir darbenin manevi değerleri sömüren, tasması başkalarının elinde olan sözde hoca kılıklı bir hain tarafından yönetilmediğini kaydeden Şahiner, "Hiç bir darbede asker halkına karşı silah çekmemiştir. Hiç bir darbe milletin evi olan halkını bombalamamış, halkın üzerinden tankla geçmemiştir." dedi.

FETÖ'nün darbe teşebbüsünü kınayarak, örgütü lanetleyen Şahiner, "Bu topraklardan FETÖ sökülüp atılana kadar oturmayacağız. Uyanık olacağız dik duracağız." diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.