20 Temmuz 2016 Çarşamba 12:23
Malatya'da Tepkiler Dinmiyor

MALATYA  - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Malatya Şube Başkanı Hüseyin Hanbay, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

Hanbay, sendika şubesinde düzenlediği basın toplantısında, kalleş kalkışmanın FETÖ/PYD mensubu teröristler tarafından sahneye konulduğunu belirterek, kahraman Türk ordusuna sızan kalleş, sinsi ve terörist yapılanmanın sırtını bir üst akla dayandırdığının anlaşıldığını söyledi.

Milletin malı olan silahların devlete karşı kullanıldığını kaydeden Hanbay, "Sendikamız adına darbecilerin bir an önce cezalandırılması için gereken her türlü adımların atılmasını bekliyoruz. Bir an evvel cezalandırılmalılar. Milletimiz, bu süreçte üst aklın yapacağı provokasyonlara, manipülasyonlara karşı duyarlı olmalı. Milletimizi karşı karşıya getirmeye çalışan bu tür hile ve oyunlara karşı sağduyulu hareket etmeye çağırıyoruz." diye konuştu.

Hanbay, sendika olarak milletin iradesine yönelmiş kalkışmayı tanımadıklarını belirterek, FETÖ darbe girişimini lanetlediklerini kaydetti.

 

Son Güncelleme: 20.07.2016 12:33
Anahtar Kelimeler:
Darbe GirişimiTepki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.