17 Kasım 2015 Salı 13:58
Malatya'da TOKİ konutları için kura çekilişi yapıldı

 

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen kura çekiminde yaptığı konuşmada, TOKİ'nin 2004'den bu yana Kentsel Dönüşüm Projeleri gerçekleştirdiğini hatırlattı.

Projeleri yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde yürüttüklerini aktaran Konyalıoğlu, en büyük ölçekli projelerden birinin Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu belirtti.

Konyalıoğlu, proje kapsamında yapılan bin 15 konuta yoğun talep geldiğini aktararak, şöyle devam etti:

"Bu TOKİ'ye olan teveccühü ve güveni yansıtıyor. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın talimatları, TOKİ Başkanı'nın verdiği direktifler doğrultusunda bu projede özellikle emeklilerimize bir pay ayrıldı. Bu konuda alt gelir grubu konutlarımıza ciddi bir talep aldık. Bin civarındaki konutumuza 5 kat talep alındı. Bu alanda mülkiyeti olup TOKİ ve belediyeye güvenen vatandaşlarımıza inşallah yakın zamanda teslim edeceğiz."

Konyalıoğlu, projede 4 farklı konut tiplerinin bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından konutların hak sahipleri kurayla belirlendi.

İşte TOKİ Çekiliş Talihlileri !

Son Güncelleme: 18.11.2015 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.