20 Ağustos 2015 Perşembe 12:20
Malatya'da toplu taşıma revize edilecek

MALATYA  - Malatya Büyükşehir Belediyesince merkez ilçelerdeki toplu taşımanın revize edilmesi için çalışma başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, merkez Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde toplu taşıma araç ve güzergahları revize edilecek.

Merkez ilçelerdeki yolcu taşımacılığının modernizasyonu kapsamında vatandaşlara tercih imkanı tanıyacak alternatif taşımacılığın tesis edilmesi ve hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla gelişmeler göz önünde bulundurularak tüm toplu taşıma hat ve güzergahlarıyla buralarda çalışacak araç sayı ve kapasiteleri yeniden belirlenecek.

Yapılacak fizibilite çalışmaları sonucunda mevcut ve yeni oluşturulacak toplu taşıma güzergahlarının işletme hakkı, ilgili mevzuat çerçevesinde ihale yoluyla kiraya verilecek.

Son Güncelleme: 20.08.2015 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.