08 Şubat 2016 Pazartesi 18:53
Malatya'da Trafik Sigortası Zamlarına At Arabasıyla Protesto

 Malatya'da CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve il yönetim kurulu üyeleri, zorunlu trafik sigortasına yapılan zamları, at arabası kullanarak protesto etti.

Kiraz, at arabasıyla Çevre Yolu Sanayi Kavşağı'na geldi.

Enver Kiraz, at arabasının üzerinde yaptığı basın açıklamasında, her yıl yenilenen zorunlu trafik sigortasına yüzde 400'lere varan zamlar yapıldığını söyledi.

Son dönemlerde birçok alanda zamlar yapıldığını iddia eden Kiraz, "En büyük zamsa zorunlu trafik sigortalarına geldi. Dolayısıyla zorunlu trafik sigortalarını geçen yılki miktarlarla kıyasladığımızda en az ödeyen vatandaşımız iki katı ödemek zorunda kalıyor. Tabii bu 3-4 katına da çıkabiliyor" dedi.

Vatandaşları at arabalarıyla seyahat etmeye davet eden Kiraz, şöyle konuştu:

"Zorunlu trafik sigortalarının artması nedeniyle birçok vatandaşımız aracına sigorta yaptırmadı. Bu yüzden vatandaşlarımız hem kendi canını tehlikeye atıyor, hem de karşı tarafın canını tehlikeyi atıyor. Dolayısıyla bir an önce yeni düzenlenme yapılması gerekiyor."

Son Güncelleme: 09.02.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.