26 Mayıs 2016 Perşembe 12:08
Malatya'da 'Tübitak 4006 Bilim Fuarı'

Malatya'nın Kale ilçesinde, bilimsel projelerin sergilendiği "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" törenle açıldı.

Kale İzollu Ortaokulu tarafından Malatya AVM ve Kale İzollu Ortaokulu'nda fen bilimleri ve sosyal bilimler alanında hazırlanan 29 projenin yer aldığı bilim fuarının açılışına Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tanrıverdi, İlçe Müftüsü Abdullah Bekiroğlu ile diğer daire amirleri ve okul idarecileri katıldı.

Belediye Başkanı Akdemir, açılış töreninde yaptığı konuşmada, bilim ve teknolojik çalışmalarla hünerlerini ortaya döken öğrencileri tebrik etti. Gelecekle ilgili gençlerin umut verdiğini belirten Akdemir, fuarda emeği geçen okul müdürü Mustafa Coşkun ve ekibine teşekkür etti, öğrencilere başarılar diledi.

Coşkun ise TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan protokol çerçevesinde açıldığını belirterek, "Öğrencilerimiz ilk defa böyle bir fuarda yer aldı. Öğrencilerimizin kendi yeteneklerini ortaya çıkarması ve geleceğe dönük projeler üretmesi bizleri mutlu etmektedir." dedi.

Coşkun öğrencilerin gerek projenin oluşturulması ve gerekse projelerin sunumunda büyük bir zevk ve heyecan duyduklarını dile getirdi.

Açılışta, İzollu Ortaokulu öğrencileri halk oyunları gösterisi sundu.

Malatya'da

Malatya'da

Malatya'da

Son Güncelleme: 27.05.2016 20:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.