13 Ocak 2016 Çarşamba 20:26
Malatya'da üniversiteye Kitap Desteği yapıldı

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerince üniversiteye hazırlanan öğrencilere kitap desteğinde bulunuldu. Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Şahnahan Yeşil Konak'taki üniversite hazırlık kursuna devam eden öğrenciler için test ve konu anlatımlarından oluşan hazırlık kitapları dağıttı.Yeşil Konak'taki dağıtım programında konuşan Gençlik Meclisi Başkanı Cemil Coşan,

maddi imkansızlık içinde bulunan öğrenciler için yardımın önemli olduğunu kaydederek, Gençlik Meclisinin il içinde ve dışında birçok öğrenciye kitap ve kırtasiye yardımında bulunduğunu belirtti.

Şahnahan Yeşil Konak Koordinatörü Bayram Adak da üniversiteye hazırlanan 60 öğrenciye yapılan kaynak kitap yardımının anlamlı olduğunu aktardı. Adak, Kent Konseyi Genel Sekreterliğine ve Gençlik Meclisine teşekkür etti.Öğrencilerin ders kitapları dışında kitap okuyabilmesi için kütüphane oluşturmayı amaçladıkları belirten Adak,

"Kütüphane için kitap konusunda duyarlı vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz" ifadesini kullandı.Öğrenciler de Gençlik Meclisi üyelerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 13.01.2016 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.